Elke vrijdag in juli en augustus kun je bij ons terecht voor een overheerlijke barbecue.

Terwijl wij de BBQ aansteken, kunnen jij en je gezelschap genieten van de COCKTAIL HAPPY HOUR. De cocktails zijn tussen 18.00 u. en 19.00 u. verkrijgbaar aan slechts € 5,00 / stuk. Je kunt onder andere genieten van een Cosmopolitan, Mojito en Strawberry Daiquiri.

Tijdens het aperitief kun je proeven van de gerechten op onze TAPASKAART. Die biedt zomerse hapjes die perfect passen bij jouw cocktail.

Rond 18.00 u. / 18.30 u. is onze BBQ warm en kun je aanschuiven. De BBQ blijft aan tot 20.30 u. Je hebt dus ruim de tijd om verschillende keren aan te schuiven. Ook vegetariërs zijn welkom!

Tijdens de BBQ kun je genieten van ons rijkelijk gevuld buffet. Hier vind je verschillende zomerse salades, een uitgebreide pastabar, warme en koude sausjes, frisse rauwkost en verse broodjes.

Voor op de BBQ kiezen we voor verschillende soorten vis en vlees. Ook aan de VEGETARIËRS wordt gedacht. Naast het groentebuffet hebben we voor hen onder andere gevulde puntpaprika’s, groentebrochettes of gevulde papillotten. Indien je kiest voor onze vegetarische BBQ vragen we om dat te vermelden bij de reservatie. Zo kan de keuken de nodige voorbereidingen treffen.

Bij droog weer organiseren we alles op ons terras. Mocht het weer wat minder goed meevallen, dan ontvangen we je gewoon binnen. Breng zeker iets warms mee voor als de avond valt en het iets frisser wordt.

Na de BBQ trakteren we je graag nog op een kop koffie aan ons koffie- of theebuffet.

Reservatie is aangeraden om zeker te zijn van een tafeltje!

Verlof

 Het kasteel Breivelde
zal gesloten zijn van
10/6 tot en met 30/6