Elke vrijdag in juli en augustus kun je bij ons terecht voor een overheerlijke barbecue.

Terwijl wij de BBQ aansteken, kunnen jij en je gezelschap genieten van de COCKTAIL HAPPY HOUR. De cocktails zijn tussen 18.00 u. en 19.00 u. verkrijgbaar aan slechts € 5,00 / stuk. Je kunt onder andere genieten van een Cosmopolitan, Mojito en Strawberry Daiquiri.

Tijdens het aperitief kun je proeven van de gerechten op onze TAPASKAART. Die biedt zomerse hapjes die perfect passen bij jouw cocktail.

Rond 18.00 u. / 18.30 u. is onze BBQ warm en kun je aanschuiven. De BBQ blijft aan tot 20.30 u. Je hebt dus ruim de tijd om verschillende keren aan te schuiven. Ook vegetariërs zijn welkom!

Tijdens de BBQ kun je genieten van ons rijkelijk gevuld buffet. Hier vind je verschillende zomerse salades, een uitgebreide pastabar, warme en koude sausjes, frisse rauwkost en verse broodjes.

Voor op de BBQ kiezen we voor verschillende soorten vis en vlees. Ook aan de VEGETARIËRS wordt gedacht. Naast het groentebuffet hebben we voor hen onder andere gevulde puntpaprika’s, groentebrochettes of gevulde papillotten. Indien je kiest voor onze vegetarische BBQ vragen we om dat te vermelden bij de reservatie. Zo kan de keuken de nodige voorbereidingen treffen.

Bij droog weer organiseren we alles op ons terras. Mocht het weer wat minder goed meevallen, dan ontvangen we je gewoon binnen. Breng zeker iets warms mee voor als de avond valt en het iets frisser wordt.

Na de BBQ trakteren we je graag nog op een kop koffie aan ons koffie- of theebuffet.

Reservatie is aangeraden om zeker te zijn van een tafeltje!

Volwassenen: € 34,00 p.p.
Kinderen tussen 3j en 12j: € 16,00
Kinderne jonger dan 3j: € 3,00 p.p.
 
RECEPTIE
U kan er voor kiezen om vóór de BBQ een receptie te nemen. We serveren schuimwijn en fruitsap vergezeld van 3 hapjes.
Volwassenen 13,00 p.p.
Kinderen tussen 3j. en 12j. 8,00 p.p.
Kinderen jonger dan 3j. Gratis
DRANKENFORFAIT
Voor groepen vanaf 10 personen bieden we een drankenforfait aan. Deze omvat als aperitief een glas schuimwijn. Tijdens het eten kan u genieten van wijnen, water, frisdrank en pils (max 1,50u)
Volwassenen 15,00 p.p.
Kinderen tussen 3j. en 12j. 8,00 p.p.
Kinderen jonger dan 3j. Gratis

Nieuwe openingsuren

&

Bezoek ons

zonnig terras!

 Het kasteel Breivelde
zal vanaf 03 juli alle dagen geopend zijn van 10u30 tot 22u!