Brunch

De gerechten kunnen variëren naargelang het seizoen en de marktaanvoer. Verkrijgbaar elke eerste zondag van de maand.

€ 65 voor volwassene met aperitief, geselecteerde wijnen en water tot aan de koffie
€ 23 voor kinderen van 3 tot 12 jaar met kinderaperitief, frisdranken en water

Aperitief met proevertje
Marquis du Souverain – Luxemburg

Voorgerechtbuffet
Gerookte zalm / gamba’s / zalm Belle-vue / tomaat met noordzeegarnalen / makreel / sprot / ansjovis / mosselen / gevulde eitjes met mousse van zalm / perzik met tonijn/ variatie van zachte kazen / paté / Italiaanse ham met meloen / vitello tonnato / rundscarpaccio / wraps met ham en asperge / koudepastabar / saladebar/ assortiment sauzen / variëteit aan broodjes/

Hoofdgerecht
Scampi met kreeftensaus / botervis met wittewijnsaus / varkenshaasje met peperroomsaus / kalkoen met champignonsaus / gekaramelliseerde jonge wortel / zuiderse oventomaat / groene boontjes met spek / aardappelgratin / frieten / kroketten/

Dessertenbuffet
Chocolademousse / witte chocolademousse / tiramisu / vers fruit / rijstpap / crème brûlée / gekoelde fruitsabayon / soezen / appeltaart / fruittaart / bavarois / chocoladetaart / minipatisserie / macarons de Paris

Koffiebuffet
Koffie of thee

De Kasteelbrunch, elke eerste zondag van de maand, start om 11.30 u. met een aperitief en een hapje voor jou en je genodigden. We schenken het aperitief bij tot al je gasten aanwezig zijn (15 min.).

Voor de kinderen serveren we een glaasje bubbels zonder alcohol.

Dit feestmaal is een echt familiegebeuren, waar ook de kinderen de volle aandacht krijgen. Zij kunnen niet alleen genieten van een park van 14 hectare, maar ook boeken en kleurpotloden zijn steeds ter beschikking.

 

Na het aperitief serveren we het voorgerechtenbuffet. Hier bieden we jou en je gasten een mooie variatie tussen vis en vlees.

Na een kleine pauze nodigen we je uit aan ons hoofdgerechtenbuffet. Ook hier heb je opnieuw de keuze tussen een mooie variatie aan vis-en vleesgerechten.

Om de brunch in schoonheid af te sluiten, zorgen wij nog voor de nodige zoetigheden op het dessertenbuffet. Die gaan vergezeld van een heerlijk kopje koffie of thee.

Iets te vieren?

UITGEBREIDE RECEPTIE

Je kunt ervoor kiezen om vóór het buffet een uitgebreide receptie te nemen. Hierbij verwachten we jou en je gasten om 11.00u en kunnen jullie gezellig aperitieven tot 12.00u.

We serveren schuimwijn en fruitsap vergezeld van 3 proevertjes.

Prijzen

Volwassenen: € 13 p.p.
Kinderen tussen 3j. en 12j.: € 8 p.p.
Kinderen jonger dan 3j. : gratis

TAART BIJ DE KOFFIE

Heb je iets speciaals te vieren? Dan kunnen we zorgen voor een verrassingstaart bij de koffie. De taart wordt met een vuurfontein in de zaal gebracht. Je kunt ze personaliseren door er je eigen opschrift aan toe te laten voegen, en door de smaak en de grootte van de taart te kiezen.

Prijzen

Volwassenen: € 5,50 p.p.
Kinderen tussen 3j. en 12j € 5,50 p.p.
Kinderen jonger dan 3j.: gratis

Verlof

 Het kasteel Breivelde
zal gesloten zijn van
10/6 tot en met 30/6