Kasteel Breivelde | Events  ZOMER BBQ

Elke vrijdag in juli, augustus en september kan u bij ons terecht voor een overheerlijke barbecue.

Terwijl wij de BBQ aansteken, kan u en uw gezelschap genieten van de COCKTAIL HAPPY HOUR tussen 18u00 en 19u00. Wekelijks stelt onze bartender u enkele suggestie - cocktails voor, die verkrijgbaar zijn aan slechts € 6,00/stuk.

Tijdens het aperitief kan u ook proeven van de gerechten op onze TAPASKAART. Deze biedt zomerse hapjes die perfect passen bij jouw cocktail.

De BBQ-formule start van 18u30 tot 21u00. U heeft dus ruim de tijd om verschillende keren aan te schuiven. Ook vegetariërs zijn welkom!

Tijdens de BBQ kan u genieten van ons rijkelijk gevuld buffet. Hier vind u verschillende zomerse salades en pasta's, warme en koude sausjes, frisse rauwkost en verse broodjes.

Voor op de BBQ kiezen we voor verschillende soorten vis- en vleessuggesties van de chef. Ook aan de VEGETARIËRS wordt gedacht. Indien je kiest voor onze vegetarische BBQ vragen we om dat te vermelden bij de reservatie. Zo kan de keuken de nodige voorbereidingen treffen.

Bij droog weer organiseren we alles op ons terras. Mocht het weer wat minder goed meevallen, dan ontvangen we je gewoon binnen. Breng zeker iets warms mee voor als de avond valt en het iets frisser wordt.

Reservatie is gewenst!

Volwassenen: € 35,00 p.p.

Kinderen tussen 3j en 12j: € 16,00