Katia en Evelien Van de Maele zijn zussen, beste vriendinnen, soulmates en bovenal blijken ze uitstekende zakenpartners te zijn. Met een passie voor lekker eten en een hart voor mensen.

Het was voor hen dan ook een logische keuze om van Kasteel Breivelde een plaats te maken waar iedereen welkom is. Katia slaagt er als gastvrouw telkens weer in om iedereen een warm thuisgevoel te geven.

Het kasteel is een plek waar iedereen kan genieten van de eerlijke gerechten die Evelien met veel liefde samenstelt samen met chef-kok Tom Verhaeghe.

Je kunt er terecht voor huwelijksfeesten, babyborrels, pensioenvieringen en andere feestelijke gelegenheden. Daarnaast heeft het kasteel ook het perfecte decor voor een gezellig diner onder vrienden, een snelle lunch of een lekkere cocktail op het terras. In de namiddag bieden Katia en Evelien ook een uitgebreide tearoomkaart aan.

WhatsApp Image 2018-10-25 at 15.59.57

Katia

De leden van ons team geven elke dag het beste van zichzelf. Het is door hun talent en inzet dat we onze klanten gelukkig kunnen maken.

Ons doel is om onze klanten te laten genieten en hun dromen waar te maken. Dat drijft ons elke dag opnieuw.

Evelien

WhatsApp-Image-2018-10-25-at-15.54.06

Verlof

 Het kasteel Breivelde
zal gesloten zijn van
10/6 tot en met 30/6